Sommige blogs op Bijna Afgestudeerd bevatten affiliate links. Dit betekent dat wanneer jij iets aanschaft via deze links, dat ik hiervoor een klein percentage van het aankoopbedrag ontvang. Dit kost jou helemaal niets extra’s! Ik ontvang als het ware een beloning omdat ik jou naar de site heb doorgestuurd. Door deze ‘beloningen’ die ik ontvang vanuit de affiliate links, kan ik deze site blijven onderhouden en alle informatie gratis blijven aanbieden. Als ik een of meerdere affiliate links gebruik in een blog, dan vermeld ik dit altijd onderaan de betreffende blog.

Ik gebruik alleen affiliate links van producten en bedrijven waar ik zelf achter sta. Denk bijvoorbeeld aan bol.com, Shoestring, Lidl Shop en Yobbers. Dit zijn bedrijven die aansluiten bij de doelgroep van deze blog: studenten en pas afgestudeerden. Door het gebruik van deze links hoop ik je door te sturen naar een website die je helpt bij de vervolgstap in je carrière. Of het nu is voor het boeken van je droomreis, het zoeken van een passende baan of het kopen van een relevant product.

 

Samenwerking

Ook wanneer ik een blog in samenwerking met een bedrijf heb geschreven, vermeld ik dit altijd onderaan de blog. Bij samenwerkingen geldt daarnaast hetzelfde principe als bij affiliate links: ik werk alleen samen met bedrijven waar ik zelf 100% achter sta. Hierbij vind ik het belangrijk dat het bedrijf past bij de doelgroep en dat het onderwerp of product ook nuttig is voor de lezers van de blog.