Samenwerken

Wil jij een bijdrage leveren om Bijna Afgestudeerd een nog waardevoller platform te maken? Dat kan! Er zijn verschillende manieren waarop wij samen kunnen werken.

 

Gastblog schrijven

Houd jij van schrijven en vind je het leuk om je kennis te delen met studenten en pas afgestudeerden? Dan zou ik het superleuk vinden als je eenmalig of regelmatig een gastblog zou willen schrijven voor Bijna Afgestudeerd. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een mailtje met wat informatie over jezelf en waarover je zou willen schrijven naar info@bonteteksten.nl. Ik reageer altijd zo snel mogelijk!

 

Geïnterviewd worden

Voor de blogs interview ik regelmatig ervaringsdeskundigen die een interessant verhaal te vertellen hebben dat inspirerend kan zijn voor andere bijna afgestudeerden. Wanneer ik jou bijvoorbeeld zou willen interviewen? Als je…

  • direct na het afstuderen je droombaan hebt gevonden, of juist de ‘verkeerde’ baan hebt gekozen na het afstuderen.
  • bent begonnen met ondernemen na je studie, al tijdens je studie een onderneming bent begonnen of als je bent gaan werken als digital nomad.
  • op reis bent gegaan na je studie, bijvoorbeeld op wereldreis, groepsreis of juist op een wat kortere reis.
  • een vervolgstudie bent gaan doen na je studie, een studieniveau omhoog/omlaag bent gegaan, een tweede studie bent gaan doen of je studie hebt verlengd.
  • heel lang hebt getwijfeld over wat je moest gaan doen na je studie, of als je juist bewust even rust hebt genomen na het studeren.

Dit zijn natuurlijk slechts enkele opties van mensen die ik graag zou willen interviewen om een blog over te schrijven. Heb je een ander interessant verhaal? Dan hoor ik dat ook graag!

Lijkt het jou leuk om geïnterviewd te worden? Mail dan naar info@bonteteksten.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Product onder de aandacht brengen

Heb jij een product dat volgens jou perfect aansluit bij de doelgroep van Bijna Afgestudeerd (studenten en pas afgestudeerden)? Denk bijvoorbeeld aan een boek dat helpt bij het maken van keuzes, een product dat goed van pas kan komen bij het reizen of een boekhoudprogramma dat perfect is voor beginnende ondernemers. Wat voor product, cursus, website of dienst het ook is, als je denkt dat het past bij Bijna Afgestudeerd, dan wil ik graag met je samenwerken. Stuur dan zeker een mailtje naar info@bonteteksten.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Let op: ik werk alleen samen met bedrijven en producten waar ik zelf achter sta.