Reisplanner Hip en Hot

Vakantie begint natuurlijk al met de voorpret. En stiekem is dat misschien wel bijna net zo leuk als de vakantie zelf. Om alles wat je op vakantie wil doen in een handig overzicht op te schrijven, kun je een reisplanner gebruiken. Een voorbeeld van zo’n reisplanner is de reisplanner van Hip en Hot. Op deze handige afscheurbare vellen kun je alles opschrijven wat je moet weten voor jouw reis. Zo heb jij een vaste plek waar je al je notities kwijt kunt

Wanneer, waar, wat en hoe?

Op deze vragen wil je natuurlijk een antwoord weten voordat je op reis gaat. En in de reisplanner van Hip en Hot kun je hier antwoord op geven. Bovenaan de reisplanner kun je de datum invullen. Vervolgens is er per dag genoeg ruimte om op te schrijven wat je wil zien en wat je wil doen. Ook kun je leuke restaurantjes of barretjes opschrijven en welke accommodaties je op het oog hebt.

Op een bladzijde is genoeg ruimte voor 7 dagen, 1 week vakantie dus. Bovendien is er ruimte voor notities, reisdetails, budget, handige websites en een paklijst. Superhandig dus.

Praktische informatie over de reisplanner van Hip en Hot

De reisplanner van Hip en Hot is een afscheurbaar kladblok in A3-formaat met 50 blaadjes. In totaal kun je hier dus 50 weken vakantie mee plannen. Het blad is voorzien van leuke kleurtjes en genoeg schrijfruimte.

Mijn persoonlijke ervaring

Toen ik de reisplanner ontving om deze uit te testen, viel het me op hoe groot het blok was. Maar bij het gebruik bleek dit juist heel handig. Door de A3-grootte heb je juist superveel ruimte om al je ideeën op te schrijven en staat het ook handig naast elkaar. Hierdoor heb je een goed overzicht van alles wat je wil doen. En het handige is bovendien dat je de bladeren van het blok af kunt scheuren. Deze bladeren kun je weer meenemen in je tas op reis, zodat je je reisinspiratie altijd dichtbij hebt.

Zelf heb ik de reisplanner gebruikt om mijn backpackreis naar Thailand voor te bereiden. Ik wil pas in Thailand mijn route gaan bepalen, maar wilde wel van tevoren alles al uitzoeken waar ik graag naartoe zou willen. Daarom heb ik de reisplanner iets anders ingedeeld. Ik heb het datumvakje voor de bestemming gebruikt. En daaronder heb ik dus alles opgeschreven wat ik op die bestemming zou willen doen, zien, eten/drinken of waar ik wil slapen. Ook als je de reisplanner dus op deze manier gebruikt werkt hij dus helemaal top.

Ik ga de bladeren van de reisplanner van Hip en Hot ook zeker meenemen op reis om hier altijd op terug te kunnen vallen. Zo weet ik van tevoren alvast wat er op iedere bestemming te doen is, en hoef ik op reis alleen nog maar te genieten.

 

Ik heb de reisplanner van Hip en Hot gekregen om deze uit te testen. Ondanks dat het om een samenwerking gaat, is alles in dit artikel 100% mijn eigen mening.